Happlify: the best shopping guide + blog

Deze zomer gaan we letterlijk en figuurlijk alles uit de kast halen, als we Pinterest mogen geloven. Het populaire social media platform is dé plek waar jong en oud inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Pinterest staat vol met creatieve ideeën en is perfect om jouw persoonlijke stijl te ontdekken en te laten zien.

Gebruikers maken eenvoudige collecties van Pins (audiovisuele beelden) en creëren hiermee diverse moodboards die alles in hun leven weerspiegelen. Het draait allemaal om zelfexpressie, zeker nu het zonnige seizoen eraan komt. We zien een mix van gedurfde modestijlen, kleurrijke interieurkeuzes en creatieve recepten voorbij komen. Benieuwd welke zomertrends Pinterest trends dit jaar voorspelt? Lees dan snel verder!

Hoe groter, hoe beter: maximalisme

Volgens Pinterest gaan we deze zomer groots uitpakken met onze outfits. Hoe opvallender, hoe beter: het komende seizoen zullen we dus meer alternatieve outfits aandoen, gemixt met opvallende patronen en onconventionele silhouetten. Een beetje meer rock-’n-roll zelfs! Dit jaar stond al in het teken van zelfexpressie en daar past gedurfde mode zeker bij. Het geeft namelijk mensen de ruimte om zich creatief uit te drukken en het geeft je ook nog eens een boost van zelfvertrouwen! Ben je zelf meer een volger van de basic aesthetic, maar wil je toch nog meelopen met de trend? Je kunt ook unieke accessoires combineren met een simpel shirt en straight leg jeans. Zolang jij je maar comfortabel voelt, daar gaat het om!

Icons: de terugkomst van de jaren 90 en 2000

Uit het onderzoek van Pinterest is naar voren gekomen dat de beauty industrie meer inspiratie zal moeten halen uit het verleden, specifiek make-up uit de jaren ‘90 en 2000. Natuurlijke, glowy make-up, oogschaduw die je laat lijken op een popje, gepaard met een scherpe bob cut: dat is wat we gaan terugzien de komende zomer. De jaren 90 en 2000 waren een periode van innovatie en experimenten in de schoonheidsindustrie, waarvan vele technieken en producten tot op heden nog gebruikt worden. Ook hier zien we het idee van zelfexpressie terug, gepaard met een tintje nostalgie. Dit past dus perfect bij de minimalistische mode trends die we ook terug gaan zien dit seizoen!

Alle kleuren van de regenboog in je huis

Hoe gaat onze toekomstige interieur eruit zien deze zomer? Kleurrijk, dat gelooft Pinterest, althans. Voor diegene die nu inspiratie zoeken voor woonstijlen op dit platform komt dit namelijk veel terug. Het vorige seizoen waren we dol op generieke, simpele beige interieurs, maar nu brengen we kleurecht terug. Men verlangt nu naar ruimtes die barsten van kleur, comfort en karakter en die ook hun individuele persoonlijkheid naar voren brengen. Zoekopdrachten zoals 'fairy core bedroom’ en ‘pastel desk’ staan nu hoog in de lijst. De liefde voor vintage woonaccessoires maakt nu ook een terugkomst: denk bijvoorbeeld aan vintage collage posters op een knalroze muur.

Check ook 👉 Dopamine decor is de meest happy woontrend ooit!

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.