Happlify: the best shopping guide + blog

De zon schijnt, de lucht is blauw, en het strand roept je naam. Wat is er beter dan genieten van een heerlijk koud wijntje tijdens een zomerse dag aan het strand, in het park of tijdens een festival? Maak kennis met 2Wine, de verfrissende witte wijn, rosé (en nu ook brut), verpakt in handige blikjes. Deze innovatieve manier van wijn drinken is perfect voor elke gelegenheid buitenshuis. Wij proefden de wijn aan de branding van het Scheveningse strand. Zonder blauwe lucht, maar de wijn maakte dat meer dan goed!

Het gemak van wijn in blik

Wijn in blik is een trend die steeds populairder wordt, en dat is niet zonder reden. De blikjes van 2Wine zijn licht, gemakkelijk mee te nemen en perfect voor onderweg. Geen gedoe meer met zware flessen of breekbare glazen, gewoon een handig blikje dat je makkelijk in je strandtas stopt. Bovendien zijn de blikjes 100% recyclebaar, wat ze ook nog eens een duurzame keuze maakt.

De perfecte zomerse wijnen

2Wine witte wijn is een frisse Sauvignon Blanc met een aroma van citrus en passievrucht. Deze wijn is perfect voor een warme zomerdag, heerlijk verfrissend en licht. Ideaal om te combineren met een salade, gegrilde vis of gewoon om zo van te genieten. Dit is mijn (Mariko) favoriet.

2Wine rosé is een Provence-stijl rosé, licht en fruitig met tonen van aardbei en framboos. Deze wijn is perfect voor een picknick, een barbecue of natuurlijk op het strand. Lekker koud gedronken zorgt deze rosé voor een instant zomergevoel.

2Wine brut is een fruitige, frisse en bruisende Italiaanse Frizzante. Voor de avonturiers, doorzetters en levensgenieters. Heerlijk om mee te relaxen en te genieten, waar je ook bent.

Snel gekoeld en altijd klaar om te drinken

Een ander groot voordeel van 2Wine in blik is dat het snel gekoeld kan worden. Binnen enkele minuten in een ijsemmer of koelbox heb je al een heerlijk koude wijn. Dit is perfect voor spontane stranduitjes of picknicks, waar je niet altijd de tijd hebt om flessen uren van tevoren in de koelkast te leggen.

Gezellige momenten delen

Wijn in blik is niet alleen praktisch, maar ook leuk om te delen. De kleine porties zijn ideaal om te proeven zonder je meteen aan een hele fles te binden. Dit maakt het ook gemakkelijker om verschillende smaken te proberen en te delen met vrienden. Met één blikje schenk je trouwens gemak twee glazen vol.

Perfect voor het strand

Persoonlijk vinden we dat het strand een van de beste plekken om van 2Wine te genieten. Geen zorgen meer over omvallende glazen in het zand of zware flessen die je mee moet sjouwen. De stevige blikjes zijn makkelijk mee te nemen en blijven goed afgesloten tot je ze opent. Ideaal voor een dagje zon, zee en ontspanning.

Duurzaamheid voorop

Bij 2Wine staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De blikjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en hebben een veel lagere ecologische voetafdruk dan traditionele wijnflessen. Dit maakt ze niet alleen een gemakkelijke, maar ook een milieubewuste keuze voor elke wijnliefhebber.

Cheers dus! Zoals je ziet dronken wij de wijn wel in glazen, maar dan wel handige en stevige picardieglaasjes (HEMA €0,99). Dan doe je lekker lang met een blikje trouwens!

Probeer het zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze innovatieve wijn in blik? Probeer dan zelf de witte wijn, rosé of brut van 2Wine. Nu te bestellen bij AH.nl en handig via de 2Wine webshop zelf. Perfect voor elke zomerse gelegenheid, van stranduitjes tot barbecues en picknicks. Bezoek de website van 2Wine en ontdek deze heerlijke wijntjes. Proost op een mooie zomer!

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.