Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Samenwerken en adverteren

Happlify is een happy lifestyle blog (sinds 2020) met tips & verhalen om klein geluk te (her)vinden. Voor vrouwen (v.a. ±35 jaar) is Happlify een frisse, maar vertrouwde plek waar zij positieve inzichten en inspiratie krijgen voor een puntje van rust in een druk en hectisch (gezins)leven. Even ‘tijd voor jezelf’ en ‘een beetje positiviteit vinden’ zonder dat het meteen een sociale druk meegeeft zoals dat op social media gebeurt.

Traffic 8K bezoekers | Instagram 8.1K | Mailinglist 11K

Advertentiemogelijkheden

Hieronder een indicatie van verschillende manieren om samen te werken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Blogpost- inspirerende blogpost (door ons geschreven) met minimaal 300 woorden + 2 follow back links. Prijs: €145,-

Winactie - voor ± 350 nieuwe nieuwsbriefabonnees/Instagram volgers, looptijd 2 weken, incl. promotie. Prijs: €75,-

Blogpost + winactie - combinatie van bovenstaande. Prijs: €185,-

Backlink in bestaande post - €55,- / 3 backlinks €125,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Neem contact op voor advertentiepakket op maat. We denken graag met je mee!

PR, marketing of SEO bureau

Heb je iets positiefs te delen met de wereld? Een nieuw/bekend merk, product of dienst? We werken graag samen. Ons team is professioneel, SEO skilled en bijzonder creatief. Mail je idee of voorstel en we denken graag met je mee.

Download > HIER de factsheet

Content creators

Content creator, blogger, vlogger, foodie, digital nomad, tiny house-lover, illustrator of verhalenverteller. Houd je ervan om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Dat kan van alles zijn, denk aan eten, recepten, films, muziek, boek, trend, uitjes, reizen, landen, geheime plekjes, herinneringen, werk, vrije tijd...

Gaat het al borrelen in je hoofd? Dan zijn wij, onder andere, voor het Happlify blog op zoek naar jou. Samenwerken kan op verschillende manieren (uiteraard altijd met full credits).

Advertentiebeleid

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we met enige regelmaat een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content/advertenties. Dat is niet altijd direct zichtbaar, daarom sluiten we blogartikelen en/of acties af met een duidelijke vermelding van een mogelijke samenwerking. Ook wordt de samenwerkende partij altijd getagd in social media berichten en vermelden we #spon in de hashtags. Wat ons rest te melden is dat we kritisch zijn op deze adverterende partijen, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zo waarborgen we de integriteit, kwaliteit en transparantie naar onze lezers en volgers. Op deze manier kan Happlify jou blijven inspireren. Neem voor meer informatie en/of vragen contact op: hello@happlify.nl

Zoeken