Tarotkaarten spreken al eeuwenlang tot de verbeelding. Wat begon als een kaartspel in de 15e eeuw, is tegenwoordig uitgegroeid tot een geliefd middel voor zelfreflectie, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren lezen van kaarten of gewoon nieuwsgierig bent naar de symboliek, deze 10 tarot-cadeautjes zijn geweldig! Oeh, heb je je dagkaart al getrokken?

In deze blogpost ontdek je wat tarot precies is, en vind je een héle leuke tarot cadeau-ideeën top 10.

Wat is tarot?

Tarot bestaat uit een set van 78 kaarten, onderverdeeld in de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana (56 kaarten). Iedere kaart heeft een eigen betekenis en symboliek, vaak afgebeeld met rijke illustraties die uitnodigen tot interpretatie. Hoewel tarotkaarten oorspronkelijk werden gebruikt voor spelletjes, worden ze tegenwoordig vaak ingezet voor reflectie en het verkrijgen van inzicht in persoonlijke vraagstukken.

Het doel van een tarotlegging is niet om de toekomst letterlijk te voorspellen, maar om symbolische inzichten te geven die je helpen je gedachten te ordenen en helderheid te scheppen over wat er speelt in je leven. Elke kaart kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de vraag die je stelt en hoe je de kaart leest. Dat levert vaak meteen een goed gesprek op en dát is de reden dat ik zelf ben begonnen met Tarotgesprek waar je een tarotreading kan bestellen.

10 x leuke Tarot cadeau-ideeën

Tarot inspireert en zo ook met de vormgeving van de kaarten. Gekleurde wanddecoratie, gezellige dekentjes en zelfs kleding - het hoeft dus niet bij kaarten alleen te blijven. Met deze 10 cadeau-ideeën maak je elke tarot liefhebber blij, kijk maar. Wat mij betreft 'van alles 1'!

Nummer 10: een persoonlijke tarotreading van Tarotgesprek

Als tiende cadeauidee beveel ik graag een tarot reading aan, dat kan al vanaf €25 bij Tarotgesprek. Een ontzettend leuk idee, juist omdat je daar zelf niet zo gauw aan denkt. Een goede reading brengt helderheid, nieuwe handvatten en ideeën een probleem anders te bekijken en op te lossen. Hoe fijn is dat om dat aan iemand cadeau te doen?! Bestel hier

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.