Bildunterschrift erscheint hier

Fügen Sie Ihr Angebot, Ihre Informationen oder Ihren Werbetext hinzu

Maak van je tuin een vakantieparadijs met deze handige 3 tips

  • 2 minimum gelesen

De afgelopen jaren hebben we ontdekt dat ons huis een belangrijke plek is waar je vaak op aangewezen bent. Als een virus je aan huis kluistert, als verre vakanties niet meer zo vanzelfsprekend zijn... Het is dan ook belangrijker geworden dat je huis fijn en gezellig is, waar het hele gezin zich thuis voelt. En hoe leuk is het wel niet om daar de tuin bij te betrekken? Een eigen vakantieparadijsje in je achtertuin waar je lekker kunt ontspannen, genieten van het buitenleven en elkaar quality time kunt geven. Wij hebben hier 3 tips voor je die je helpen je tuin om te toveren tot een heerlijke (vakantie)plek. Een mooi plan om te maken in... de winter!

Tip 1 - Verzorg je tuin, maak er je hobby van

Je hoeft geen groene vingers te hebben om je tuin mooi te houden, maar wel een beetje tijd en interesse. Zorg ervoor dat je tuin er netjes en verzorgt uitziet, zodat je er met plezier in kunt zitten. Leg een mooie tuinpad aan met fijne steentjes, plant bloembollen in de lente en maak er een gezellige plek van met een tuinbank en tafel. Als je wat meer tijd en interesse hebt, kun je er een groter project van maken en een mooie tuin aanleggen met verschillende bloemen, planten en struiken. Dat kun je dus mooi in de winter al plannen. En trust us: bijna niets is zo leuk om een bosje te plukken van zelfgekweekte bloemen.

Tip 2 - Maak een veilige vuurplaats

In de tuin is een vuurplaats natuurlijk heerlijk. Het geeft zowel 's zomers als 's winters een fijne sfeer en je kunt er lekker buiten koken of marshmallows roosteren. Maar het is wel belangrijk dat je een veilige vuurplaats maakt, zodat er geen ongelukken gebeuren. Zorg ervoor dat de vuurplaats is omringd met een muurtje of hekje, zodat er geen kinderen in kunnen lopen. Leg er ook altijd een emmer water naast, zodat je het vuur snel kunt doven als het nodig is.

Tip 3 - Vergroot je huis met een veranda

Een veranda is een heerlijk verlengstuk waar je huis en tuin samenkomen. Het beschermt je 's zomers voor de zon, je zit er heerlijk beschut en in de winter maak je er een prachtig tafreel van met lampjes. Zo maak je van je tuin veel meer dan tegels en groen. Veranda's zijn er in heel veel soorten en maten, kijk maar eens bij www.fonteyn.nl voor alle mogelijkheden. Ze hebben er ook de leukste tuinhuisjes en sauna's!

Zo maak je van je tuin een heerlijke plek waar je lekker kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Misschien heb je zelf ook nog wel een leuke tip, deel die hieronder met ons.

Schreiben Sie einen Kommentar

Kommentare werden vor der Veröffentlichung genehmigt.

Suchen