Happlify: de leukste shopping guide + blog

Wat is nu leuker dan een handgemaakte Valentijnsdag kaart te ontvangen van je geliefde?! Niets toch? Daarom leek het mij een top idee om een tutorial voor een handgemaakte Valentijnsdag kaart voor je te maken!

In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe ik deze leuke Valentijnsdag kaart gemaakt hebt. Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Serieus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een superleuke Valentijnsdag kaart tevoorschijn!

Revlie DIY

Benodigdheden

– een vel A4 waterverfpapier;
– potlood;
– gum;
– schaartje (of mesje als je daarmee kunt omgaan hehe);
– waterverf naar keuze, ik gebruik hier de set Bold & Bright van Art by Marlene;
– klein kwastje;
– iets groter kwastje (voor de druppels!);
– fineliner, ik gebruik hier de Micron nummer 8;
– iets om een cirkel mee te kunnen tekenen als je dat niet makkelijk uit de hand doet, bijvoorbeeld een klein bordje;
– water

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Waterverf in je Art Journal doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

Een sfeer impressie

Laat je me je Valentijnsdag kaart online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!


 

Revlie
Auteur - Revlie Schuit van Revlie.nl
Revlie is een fulltime creatieve ondenemer. Ze gaat er elke dag voor en is het meest gelukkig als ze lekker creatief in haar studio bezig kan zijn. En... dat kun jij ook! Want Revlie maakt ook nog eens de mooiste online workshops om zelf creatief aan de slag te gaan. Haar motto: je kan ALLES doen wat je maar wilt, als je je er maar voor inzet! Check naast Revlie.nl zeker ook Thecreatieveplayground.nl
De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.