Heb je wel eens van Feng Shui gehoord? Het is een oude Chinese filosofie die gaat over hoe je je huis of werkplek zo kunt inrichten dat je je er fijn voelt. Denk maar aan die keren dat je ergens binnenkomt en meteen denkt: "Wow, wat is het hier lekker!" of juist: "Hmm, dit voelt niet helemaal oké." Dat gevoel, daar draait het bij Feng Shui om. Het idee is dat als je je spullen op een bepaalde manier neerzet, de goede energie beter door je huis stroomt. En dat zou dan weer kunnen zorgen dat je lekker in je vel zit en het leven makkelijker aankunt.

Het gaat dus niet alleen om hoe het eruitziet, maar ook om hoe het voelt. Bijzonder toch, hoe zoiets simpels als het verschuiven van je bank of het ophangen van een spiegel misschien wel invloed kan hebben op je leven? Of je er nou in gelooft of niet, het is in ieder geval een leuke manier om eens anders naar je huis te kijken!

Wat is Feng Shui?

Feng Shui betekent letterlijk 'wind en water' en is meer dan alleen een interieurstijl; het is een filosofie die al meer dan 3000 jaar oud is. Het doel van Feng Shui is om de stroom van chi (levensenergie) in een ruimte te optimaliseren door balans te vinden tussen de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Door deze elementen op de juiste manier toe te passen, kan je een omgeving creëren die harmonie, rust en welvaart bevordert.

De Feng Shui Club

Feng Shui Club, een nieuw initiatief van Melati Helmhout van De Negen Sterren, een Feng Shui en Nine Star Ki specialist met jarenlange ervaring. Ze is eveneens de auteur van Feng Shui het Boek.

Melati is geschoold en getraind in Conceptual Feng Shui, dat kijkt naar het individu en de wisselwerking tussen dat individu en zijn omgeving. Feng Shui gaat wat haar betreft niet alleen maar over een fijne stroming van energie, maar legt een laag dieper bloot. En dat maakt het voor Melati zo super interessant! 

Zo stelt zij dat een huis veel meer is dan alleen een plek om te wonen; het fungeert als een spiegel van wie jij bent. De kleuren, vormen en materialen die je kiest, beïnvloeden niet alleen de energie in je huis, maar ook hoe jij je voelt en gedraagt. Strakke lijnen en harde oppervlakken kunnen zorgen voor meer alertheid en een strakkere houding, terwijl zachte materialen en ronde vormen juist kalmerend werken. Door je huis bewust in te richten, kun je je leven op subtiele manieren in balans brengen.

Feng Shui het Magazine: introductie

En nu komt de Feng Shui Club met iets heel bijzonders het Feng Shui het Magazine. In het magazine staan inspirerende artikelen, een interview met ondernemer Paul Jongerius, columns over de psychologie van kleur, Chinese voedingsleer, interieurdesign en Feng Shui in de tuin, praktische tips, lezersvragen, binnenkijken bij Feng Shui professionals, uitleg over Feng Shui & Nine Star Ki, space clearing en kristallen.

Of je nu een beginner bent of al bekend bent met Feng Shui, het magazine biedt voor ieder wat wils. Van eenvoudige tips om je interieur aan te passen, tot diepgaande analyses van de verschillende elementen en hoe deze jouw leven beïnvloeden. Het doel is om Feng Shui toegankelijk te maken voor iedereen en praktische handvatten te bieden om zelf aan de slag te gaan.

Het eerste nummer van het magazine verschijnt binnenkort, dus wees er snel bij en pre-order jouw exemplaar om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle bron van Feng Shui-wijsheid. Of neem meteen een Feng Shui het Magazine abonnement.

Feng Shui het Boek

Melati schreef ook Feng Shui het Boek, een prachtige, complete gids over de kunst van Feng Shui. Dit boek biedt praktische en toegankelijke tips om de filosofie van Feng Shui toe te passen in je eigen leven en omgeving. Het boek behandelt de basisprincipes, zoals het gebruik van de vijf elementen en de indeling van ruimtes, en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor meer informatie of om het boek te bestellen, kun je terecht op De Negen Sterren.

Winactie: Feng Shui het Boek

Om jou kennis te laten maken met Feng shui, mogen we Feng Shui het Boek t.w.v. €35,- verloten. Deze mooie Feng shui-introductie biedt je kennis over hoe jij Feng Shui kunt toepassen in je dagelijks leven. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het formulier in te vullen en je doet meteen mee.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 4 oktober 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en De Feng Shui Club nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
  • door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de Happlify en De Feng Shui Club nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt. Spam-melders komen op de zwarte lijst en worden dan voortaan uitgesloten van alle Happlify winacties.
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie