Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden Happlify - www.happlify.nl - september 2019

De Happlify website (happlify.nl) wordt je aangeboden onder de voorwaarde dat je deze accepteert onder de hierin vermelde Gebruiksvoorwaarden en onze Privacy disclaimer. Jouw gebruik van de Happlify website vormt je akkoord met al deze Gebruiksvoorwaarden en de Privacy disclaimer.

Algemeen

Happlify is een online lifestyle community voor vrouwen die in hun drukke leven een positieve leidraad kunnen gebruiken, zowel on- als offline.

Onze missie is de wereld plezieriger en positiever te maken. We willen mensen inspireren een betere versie van zichzelf te worden op een laagdrempelige manier.

Happlify biedt haar doelgroep gepaste content dat deze missie draagt. In dit kader biedt Happlify ruimte aan webshops, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan de Happlify product- en dienst-criteria: een product of dienst moet:
• een glimlach of geluksgevoel oproepen
• positief, uniek en verrassend zijn
• een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

Reageren op het blog

Je kunt op Happlify onder artikelen op ons blog reageren. Voordat jouw tekst wordt gepubliceerd kan Happlify deze op taal- en stijlfouten redigeren of weigeren. Dit laatste kan Happlify doen wanneer je scheldt, vloekt of discrimineert. Happlify heeft de eindbepaling of een tekst wel of niet wordt gepubliceerd.

Nieuwsbrief

De Happy thoughts nieuwsbrief van Happlify is gratis en zonder enige verplichtingen. Aan dit abonnement kun je geen enkel recht ontlenen. Je kunt op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van al onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via info@happlify.nl. Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief geef je ons je persoonlijke gegevens in de vorm van je naam en e-mailadres. Ben je ingeschreven, dan moet je er zelf voor zorgen dat je gegevens up-to-date blijven.

Winactie

Onder elke Happy winactie van Happlify plaatsen we Winactie voorwaarden. Door deel te nemen aan de Happy winactie ga je akkoord met deze Winactie voorwaarden.

Advertentiebeleid

Vanaf 1 juli 2022 is de nieuwe mediawet van kracht. De hoofdregels zijn: wees helder over reclame, houd rekening met minderjarigen en maak kenbaar wie je bent. Zie ook Influencerregels.com

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we met enige regelmaat een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content/advertenties. Dat is niet altijd direct zichtbaar, daarom sluiten we blogartikelen en/of acties af met een duidelijke vermelding van een mogelijke samenwerking. Ook wordt de samenwerkende partij altijd getagd in social media berichten en vermelden we #spon in de hashtags. Wat ons rest te melden is dat we kritisch zijn op deze adverterende partijen, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zo waarborgen we de integriteit, kwaliteit en transparantie naar onze lezers en volgers. Op deze manier kan Happlify jou blijven inspireren. Neem voor meer informatie en/of vragen contact op: hello@happlify.nl

Aansprakelijkheid

Bezoekers van de Happlify website of deelnemers aan winacties zijn zelf verantwoordelijk voor de verstrekte persoonsgegevens. Happlify aanvaardt geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor fouten of gebreken in de door gebruikers verstrekte informatie of door handelingen en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op de website happlify.nl. Daarnaast aanvaardt Happlify geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor de handelingen van de bezoekers buiten de website.

Happlify streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Happlify draagt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheidvoor de inhoud van de genoemde ondernemingen, organisaties, webshops en dienstverleners. Klik je door naar een genoemde webshop of website, dan doe je dit op eigen risico en ga je automatisch de verplichting aan dat je de betreffende webshop of website gebruikt volgens de voorwaarden van desbetreffende webshop of website.

Persoonsgegevens

Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht. Je hebt altijd zelf de keuze of je gegevens wilt invoeren. Het is mogelijk dat je geen gebruik kunt maken van sommige diensten als je geen persoonsgegevens aan Happlify verstrekt.

Happlify gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij zullen deze alleen gebruiken als in deze Gebruiksvoorwaarden en onze Privacy disclaimer aangegeven en uiteraard altijd binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Privacy

De door jou ingevoerde persoons- en adresgegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en worden niet beschikbaar gesteld aan derden, behalve wanneer deze derden door Happlify worden ingeschakeld om de gewonnen prijs naar je toe te sturen of wanneer dat duidelijk is vermeld. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat Happlify over jouw juiste adresgegevens beschikt.

Daarnaast gebruiken we je gegevens om één tot maximaal twee keer per week de Happy thoughts nieuwsbrief van Happlify toe te sturen. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via info@happlify.nl.

We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze -tenzij anders vermeld- alleen voor onze eigen doeleinden. Onze Privacy disclaimer.

Overige bepalingen

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Happlify partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De rechter die bevoegd is tot het kennisnemen van geschillen tussen jou en Happlify is de rechter in het arrondissement waar Happlify is gevestigd, of de volgens de wet bevoegde rechter, dit ter keuze van Happlify.

Voor de samenwerking met webshops, merken, coaches en dienstverleners zijn de Algemene voorwaarden van Happlify van toepassing.

Wijzigingen

Happlify houdt zich het recht voor deze Gebruiksvoorwaarden aan te passen. De meest recente versie van onze Gebruiksvoorwaarden vind je altijd hier op deze pagina. 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Happlify draagt geen verantwoordelijkheid voor alle rechten die eventueel kunnen zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de genoemde webshops. Mocht je menen een recht te bezitten op een beeld op deze site, neem dan direct contact op via info@happlify.nl zodat we jouw credits kunnen vermelden.

© Loaded ink BNO - Happlify® - Alle rechten voorbehouden - september 2019
KVK 27162152 - 
BTW NL808960180B01

Zoeken