Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Weer een dagje kind zijn in Wondr

  • 3 min leestijd

Wat is er leuker dan lekker op een springkussen te springen, in de ballenbak te vertoeven en in een levensgrote grijpmachine van de kermis te zitten? Dat kan allemaal bij Wondr in Amsterdam. Het pastelroze gebouw is niet te missen en als je daar binnenstapt is de echte wereld even verdwenen en waan je je in een roze wereld, want ook aan de binnenkant is er veel roze te zien. 

Rolschaats plezier 

Als eerste gaan we een kijkje nemen in de rolschaatshal. Dat is een tijd geleden dat ik dat gedaan heb. Er is vrolijke discomuziek te horen en in de zaal staat een draaitafel, palmbomen, hangen er wolkjes aan het plafond en zijn er veel spiegels om naar je eigen rolschaatskunsten te kijken. Leuk voor jong en oud dus en als je even wilt afkoelen is er een bar aanwezig met heerlijke roze donuts en verfrissende drankjes. Het rolschaatsen ging mij nog goed af en misschien wel een reden om het weer op te gaan pakken. 

Oeh, krijg je bij disco heimwee naar vroeger? Je kunt nu ook een Silent disco huren, toe tof is dat?!

Wondr rollerskate

Speeltuin voor volwassenen maar ook voor kinderen

Na het rolschaatsen gaan wij de experience beleven. Je kunt zelf foto's maken maar er hangen in diverse ruimtes ook camera's waarbij je door middel van de QR code die je hebt ontvangen ook foto's kunt maken. Wij komen eerst in een ruimte met een ronde bak met levensgrote teddyberen waar je lekker tussen kunt liggen. De muur hangt ook veel met teddyberen en is heerlijk om te knuffelen. Verderop hangen allemaal telefoons aan het plafond en waan je je in de glitter en glamour. De silent disco, springen op een springkussen en wegdromen op een grote schommel het kan hier allemaal. Er lopen diverse medewerkers rond om foto's van je te maken voor de allerleukste herinneringen. Toen ik het bad met spekjes zag kreeg ik gelijk zin om er eentje op te eten, want ze lijken zo echt. Maar helaas dan maar een duik erin nemen. En dat kon ook in de ballenbak. Heerlijk om je weer helemaal kind te voelen als je al volwassen bent maar ook een super leuke ervaring om met je kinderen te ondernemen. Gelukkig hebben wij de foto's nog, want aan het einde van al dit leuks kan je je foto's bekijken en die zijn soms hilarisch. 

Wonder spekjesbad

Even afkoelen

In Pink Beach is alles roze zoals de naam al doet vermoeden. Zelf het zand op het strand is roze. Hier kan je na al het spelen genieten van een heerlijke cocktail of ander fris drankje. De cocktails hebben geweldige namen als Pina Koala, Flamingo Mule, Disco Fever en Unicorn Potion. Er zijn alcoholische en non-alcoholische cocktails dus ook lekker voor jong en oud. Er staat hier ook weer een ballenbak dus als jij aan het genieten bent van je drankje kunnen de kinderen nog een duik nemen in de ballenbak. 

Wondr cocktails

Kids time

Een geweldige dag uit om je in een andere wereld te wanen en je als volwassene weer helemaal kind te voelen en je kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Dagelijks is het tussen 10.00 - 12.00 uur kids time en zijn alle ruimtes speciaal voor kinderen bestemd. Neem een kijkje op WONDR Experience - experience the art of play en verras je kinderen met een leuk dagje uit. 
 

Tessa Droge

Auteur - Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Happlify probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Zoeken