Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Birth Bear, de mooiste levenslange herinnering voor jouw kind - exclusieve winactie

  • 3 min leestijd

Ben je op zoek naar een buitengewoon speciaal geschenk om de geboorte van je kind te vieren, zodat je dit kostbare moment kunt vereeuwigen en voor altijd kan koesteren? Zoek dan niet verder, want Birth Bear heeft precies wat je nodig hebt. Birth Bear is veel meer dan zomaar een teddybeer; het is een unieke, op maat gemaakte knuffel met de ware grootte en het gewicht van jouw baby. 

Het concept van Birth Bear is eenvoudig en briljant tegelijk. Stel je voor dat je altijd een tastbare herinnering hebt aan de geboorte van je kind, een teddybeer die letterlijk de groei van je baby weerspiegelt. Birth Bear maakt dit mogelijk. Elke beer wordt met liefde en vakmanschap vervaardigd door getalenteerde coupeuses, en elk detail wordt met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat de knuffel een leven lang meegaat.

Birth Bear

Kwaliteit en maatwerk

Birth Bear staat synoniem voor kwaliteit. Deze tijdloze knuffels worden gemaakt van de allerbeste materialen, zodat ze niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook heerlijk zacht om vast te houden. Maar wat Birth Bear echt bijzonder maakt, is het maatwerk. Elke beer wordt volgens jouw wensen gemaakt, wat betekent dat elke bear een uniek aandenken wordt. Of je nu de voorkeur geeft aan een bepaalde kleur, stof, of andere specifieke details, Birth Bear kan aan al je verlangens voldoen.

Een teken van onvoorwaardelijke liefde

Birth Bear gaat verder dan alleen maar een knuffel. Het is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid tussen ouder en kind. Terwijl je baby groeit en zich ontwikkelt tot een volwassene, blijft je Birth Bear dat ene speciale moment voor altijd vasthouden. Het is een prachtige manier om te laten zien hoeveel je om je kind geeft en hoe belangrijk dat ene moment in je leven is.

Doe mee en maak kans!

Naast dat je je Birth Bear nu meteen kunt bestellen op www.birthbear.com, mogen we er ook één verloten. Doe hieronder mee en je maakt kans om jouw eigen gepersonaliseerde Birth Bear te winnen ter waarde van €134,95! Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Birth Bear die de liefde en verbondenheid tussen jou en je kind symboliseert, of kun je het aan iemand cadeau doen. 

Vul in & win

 

.

 

Winactie voorwaarden

• deze winactie loopt t/m 24 oktober 2023
• iedereen mag meedoen aan de winactie
• hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Birth Bear nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
• door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de Happlify en Birth Bear nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt
• na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
• reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Zoeken