Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Laat je inspireren: de Nederlandse 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' podcast is hier!

  • 2 min leestijd

Op Wereldmeisjesdag, 11 oktober, ging de Nederlandse versie van de internationaal geliefde podcast 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' in première. Deze lancering is een samenwerking tussen Abel Studios en Rebel Girls, en belooft inspirerende verhalen van inspirerende vrouwen. Met vertellers als Merel Westrik, Yara Michels, Sterrin Smalbrugge, Tatjana Almuli en Laura Dekker, is deze podcast een eerbetoon aan de kracht en vastberadenheid van vrouwen over de hele wereld.

Abel Studios en Rebel Girls bundelen hun krachten om de podcast 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' naar Nederland te brengen. De wereldberoemde boekenreeks, die wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren heeft verkocht, inspireert nu jonge luisteraars met intrigerende verhalen verteld door iconische Nederlandse vrouwen.

De Kracht van Rebel Girls

Rebel Girls staat bekend om het inspireren van miljoenen meisjes over de hele wereld om hun dromen na te jagen door middel van inspirerende verhalen. De Nederlandse versie van de podcast bouwt voort op dit succes en brengt deze geweldige verhalen nog dichter bij ons.

Indrukwekkende verhalen

De podcast brengt een indrukwekkend assortiment verhalen met zich mee. Of je nu wilt meezingen en dansen op het verhaal van Beyoncé, verteld door de getalenteerde zangeres Pearl Jozefzoon, of jezelf wilt onderdompelen in de wildernis met wildlife-expert Sterrin Smalbrugge terwijl ze je meeneemt naar het leven van Jane Goodall, deze verhalen zullen je hart sneller doen kloppen.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes podcast

Een seizoen vol inspiratie

Het eerste seizoen van 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' bevat elf afleveringen, elk met een unieke en inspirerende focus. Zo geeft schrijfster en ‘Swiftie’ Tatjana Almuli geeft inzicht in het leven en de teksten van Taylor Swift, een muzieksensatie die nog steeds de wereld verovert op haar eigen, niet conforme manier. Een andere verteller, Sterrin Smalbrugge, deelt haar enthousiasme over het project en het voorrecht om het verhaal van Jane Goodall te vertellen: "Sinds ik een klein meisje was, was Jane Goodall een belangrijk rolmodel voor mij. De manier waarop ze onze visie op niet-menselijke dieren heeft veranderd, zonder zichzelf te veranderen, inspireerde me enorm. Dat ik nu haar verhaal mag voorlezen voelt niet alleen als een enorme eer, ik hoop er ook duizenden andere meisjes én jongens mee te inspireren hun eigen pad te kiezen."

Beschikbaarheid

De 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' podcast, samen met de volledige catalogus van Abel-podcasts, is nu beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Spotify en Apple. Dit betekent dat je altijd en overal kunt luisteren naar deze inspirerende verhalen over vrouwen die de wereld op hun eigen rebelse manier hebben veranderd.

 

 

Een nieuw tijdperk voor inspiratie

De podcast 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' opent de deur naar een wereld van inspiratie en empowerment. Mis deze kans niet om te luisteren naar de prachtige verhalen van opmerkelijke vrouwen die de wereld hebben veranderd op hun eigen unieke manier. Je kunt de podcast hier beluisteren.

Laat je inspireren door de verhalen van deze geweldige vrouwen en deel ze met de meisjes en jongens in je leven. Samen kunnen we de volgende generatie inspireren om groot te dromen en hun eigen weg te vinden in de wereld. We LOVE that!

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Zoeken